5 Aralık 2012

Şimdi de Haberler



RTE, video konferans yöntemiyle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nın “Ak Kadınlar Ormanı” projesinin fidan dikim törenine katıldı.

Yağmur, soğuk demeden törene katılan çok sayıda AK Parti’li kadına RTE’nin bağlantı yapmasını beklerken sarı yağmurluk ve çizme dağıtıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı, amacın her kadın için bir fidan dikmek olduğunu belirtti.

AK Parti’li kadınlar 800 bini aşkın kadın üye adına temsilen 500 fidanı ormanlık alana dikti.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanı, 1 milyona yakın üye sayılarıyla İstanbul Kadın Kolları’nın partinin 3’te birini oluşturduğunu söyledi.

RTE, "Ecdadımızın yaptığı bütün camilerde asırlık çınarları görürsünüz. Her biri tıpkı o camilerin minareleri gibi özgürce semaya uzanır. Köşklerin, kervansarayların da bahçelerin de çınarlar görürsünüz. Sadece İstanbul değil, Bursa, Konya, Manisa, Antalya ve Ankara'da yani ecdadımızın kök saldığı her toprakta karşılaşırsınız." dedi.

CHP'yi de eleştirdi, "Ana muhalefet çevrecilikten bahseder. Sorun bunlara, çevrecilik adına ne yaptınız? Sizin geçmişinizde çevrecilik adına ne var? Herhalde bunlar kuru toprağı çevrecilik zannediyor. Mesele o kuru toprağı, o çatlamış dudakları yeşertecek suyu oralara taşımak" dedi.


Bütün bunların arasında bir cümle maalesef kaynadı gitti. Mersin'deki fidanları gören RTE, "Bunlar fidan olmaktan çıkmış, ağaç olmuş. 15 yaşındaymış, yakında evlendireceğiz." dedi. Böylece kültürümüzde el kadar çocuklara ne gözle bakıldığının çok net bir örneğini vermiş oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder